Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PTZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PTZ. Als je het bestand wilt openen PTZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PTZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
E-Transcript Bundle Format Thomson West

Wat is een bestand PTZ?

E-Transcript bestand gemaakt door LiveNote of Case Notebook, waarmee gebruikers digitale artefacten kunnen opslaan vanuit juridische procedures. Bevat tekst- en multi-media-inhoud in een enkele bundel, inclusief legale transcripties (.PTX-bestanden), rechtszaalvideo, exposities en afzettingen. Gebruikt om juridische procedures te beoordelen en te analyseren.

RealLegal, de ontwikkelaars van het PTZ-formaat, werden door Thomson West verworven. Zowel de West- als RealLegal-merken worden gebruikt om soortgelijke softwareprogramma's te adverteren en te verkopen. RealLegal heeft een oudere versie van RealLegal E-Transcript Viewer voor Mac vrijgegeven, maar de software is alleen compatibel met Mac OS Classic, de voorganger van Mac OS X.

Hoe een bestand openen PTZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PTZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PTZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PTZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PTZ openen

Andere problemen met een bestand PTZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PTZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PTZ:

  • het gekozen bestand PTZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PTZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PTZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand