Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PUB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PUB. Als je het bestand wilt openen PUB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PUB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Publisher Document Format Microsoft

Wat is een bestand PUB?

Een PUB-bestand is een document gemaakt door Microsoft Publisher, een desktop publishing programma dat gebruikt wordt om professionele documenten en marketingmaterialen te maken. Het bevat tekst-, raster- en vectorafbeeldingen en getekende voorwerpen die in een document zijn geformatteerd.

Uitgever wordt gebruikt door casual en professionele gebruikers om pagina-indelingen te ontwerpen, zoals nieuwsbrieven, brochures en posters. Het programma wordt alleen geleverd met Office 365 edities van Microsoft Office, terwijl de basisversies alleen Word, Excel, PowerPoint en OneNote bevatten. Wanneer u een document opslaat in Publisher, maakt het programma een PUB-bestand om de inhoud van het document op te slaan. Met het bestand kunt u bewerkingen opslaan in uw document en kunt u het bestand sluiten en opnieuw openen voor verdere bewerking. PUB-bestanden worden niet alleen gebruikt voor pagina-indelingen, ze kunnen ook worden gebruikt om gegevensbronnen te integreren en op te slaan voor mail-fusies en het genereren van gegevensbladen.

Als u veel tekst heeft in uw PUB-document dat u voor andere doeleinden wilt hergebruiken, kunt u deze exporteren naar een .DOCX-bestand voor het bewerken in Microsoft Word. De tekst- en lettertypenformatering wordt opgeslagen, maar elke afbeelding of kolommen in u document worden niet bewaard. Als u uw PUB-bestand wilt opslaan als een DOCX-bestand, selecteer Bestand & rarr. Opslaan Als, kies het Word-documentformaat waarin u het document wilt opslaan en klik op Opslaan.

PUB-bestanden kunnen ook worden geopend door een aantal andere toepassingen. Enkele opmerkelijke zijn LibreOffice Draw, die verpakt is in LibreOffice en CorelDRAW, die deel uitmaakt van de CorelDRAW Graphics Suite. PUB-bestanden kunnen ook worden geopend in Adobe InDesign, een van de meest populaire desktop publishing programma's, met de PUB2ID plugin geïnstalleerd.

Hoe een bestand openen PUB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PUB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PUB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PUB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PUB openen

Andere problemen met een bestand PUB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PUB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PUB:

  • het gekozen bestand PUB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PUB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PUB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PUB
PUB naar PDFPUB naar DOCPUB naar DOCXPUB naar INDD