Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PUP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PUP. Als je het bestand wilt openen PUP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PUP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony PlayStation Update Format Sony

Wat is een bestand PUP?

Een PUP-bestand is een bestand of patch die wordt gebruikt om de PlayStation 3 (PS3) -software te updaten. Het kan beveiligingspatches, bugfixes en extra functies van het besturingssysteem bevatten. PUP-bestanden worden meestal genaamd " PS3UPDAT.PUP ."

Als u de PS3 wilt bijwerken, gaat u naar het menu Instellingen en selecteert u "Systeemupdate." U kunt het updatebestand downloaden via internet of via aangesloten opslagmedia, zoals een harde schijf of een Memory Stick. Wanneer het PUP-bestand naar de PS3 wordt overgedragen, moet deze opgeslagen worden in de map / PS3 / UPDATE.

Als u de inhoud van een PUP-bestand wilt verwijderen in Windows, gebruikt u het PS3 PUP Extractor-programma.

Hoe een bestand openen PUP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PUP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PUP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PUP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PUP openen

Andere problemen met een bestand PUP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PUP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PUP:

  • het gekozen bestand PUP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PUP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PUP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand