Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PVA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PVA. Als je het bestand wilt openen PVA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PVA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PVA Video Format TechnoTrend

Wat is een bestand PVA?

Video formaat gebruikt door TechnoTrend's TI TMS320AV711z gebaseerde digitale video-omroep (DVB) PCI boards. Ook gebruikt door Hauppauge, Siemens, Galaxis, en andere compatibele DVB hardware. Bestaat uit een reeks audio- / videopakketen zonder file header of trailer.

PVA-bestanden bevatten een MPEG-2-programma stream, gelijk aan de TMS320AV710 video- en audio-decoder-invoerbufferformaat. Ze bevatten ook timing informatie die wordt gebruikt om de audio en video in sync te houden, zelfs als er overdracht fouten zijn.

Hoe een bestand openen PVA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PVA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PVA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PVA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PVA openen

Andere problemen met een bestand PVA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PVA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PVA:

  • het gekozen bestand PVA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PVA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PVA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand