Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PVC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PVC. Als je het bestand wilt openen PVC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PVC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Panasonic VM1 Voice Format Panasonic

Wat is een bestand PVC?

Eigen audio opname formaat gebruikt door Panasonic Voice Editing Software (voor Panasonic IC Recorder RR-US361 / 360). Kan op een computer worden opgeslagen met behulp van de functie "Convert to Mail Transfer Format" in de Panasonic Voice Editing Software. Ook bekend als een VM1 bestand.

Omdat het VM1-formaat alleen kan worden afgespeeld met Panasonic-software, moet de Panasonic Mini Player (VS2_VM1_Player.Exe) worden opgenomen in alle VM1-bestanden die zijn verzonden naar een andere gebruiker.

Hoe een bestand openen PVC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PVC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PVC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PVC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PVC openen

Andere problemen met een bestand PVC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PVC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PVC:

  • het gekozen bestand PVC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PVC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PVC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand