Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PVK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PVK. Als je het bestand wilt openen PVK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PVK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Private Key Format Microsoft

Wat is een bestand PVK?

Privé sleutelbestand dat door softwareontwikkelaars wordt gebruikt voor digitaal ondertekenen. Bewaart de sleutel als een segment van versleutelde gegevens in een klein bestand. Hiermee kan de applicatiebundel door eindgebruikers worden geverifieerd. Wordt vaak gebruikt in combinatie met .SPC en .PFX bestanden.

Voorbeelden van PKCS-programma's (public key-cryptografische standaard) omvatten Microsoft's .NET Framework File Signing Tool (Signcode.Exe) en OpenSSL.

Hoe een bestand openen PVK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PVK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PVK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PVK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PVK openen

Andere problemen met een bestand PVK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PVK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PVK:

  • het gekozen bestand PVK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PVK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PVK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand