Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PVM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PVM. Als je het bestand wilt openen PVM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PVM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Parallels Desktop Virtual Machine Format Parallels

Wat is een bestand PVM?

Virtuele machine gemaakt met Parallels Desktop emulatie software. Bevat de inhoud van een harde schijf en geheugen dat gebruikt wordt om een ​​Windows-besturingssysteem (of ander ondersteund besturingssysteem) op een Macintosh-computer te laden.

PVM-bestanden kunnen als harde schijf worden gemonteerd door met de rechtermuisknop op het pictogram in de Finder te klikken en Open met> Parallels Mounter te selecteren. De inhoud van een PVM-bestand kan ook bekeken worden door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en selecteer 'Inhoud van de verpakking weergeven'.

Hoe een bestand openen PVM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PVM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PVM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PVM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PVM openen

Andere problemen met een bestand PVM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PVM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PVM:

  • het gekozen bestand PVM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PVM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PVM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand