Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PVR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PVR. Als je het bestand wilt openen PVR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PVR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sega Dreamcast VR Texture Format Imagination Technologies

Wat is een bestand PVR?

Textuurbestand dat wordt gebruikt door mobiele apparaten en de Sega Dreamcast. Biedt een container die gecomprimeerde textuurgegevens hosten die is geoptimaliseerd voor POWERVR grafische chips. Ontworpen voor het weergeven van prestatieafbeeldingen in apparaten met kleinere hardware-voetafdrukken, zoals mobiele apparaten.

PVR-bestanden kunnen worden samengeperst van andere beeldformaten, zoals .PNG, met behulp van het Imagination Technologies PVRTC-compressieprogramma. Aangezien PVR-bestanden zijn geoptimaliseerd voor POWERVR-chips, wordt aanbevolen dat textuurgrafische bestanden worden omgezet in dit formaat in POWERVR-apparaten.

Het PVR-bestandsformaat is lossy.

Hoe een bestand openen PVR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PVR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PVR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PVR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PVR openen

Andere problemen met een bestand PVR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PVR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PVR:

  • het gekozen bestand PVR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PVR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PVR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand