Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PVS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PVS. Als je het bestand wilt openen PVS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PVS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Parallels Configuration Format Parallels

Wat is een bestand PVS?

Opslaan configuratie instellingen voor Parallels Desktop, een programma waarmee Windows of Linux op een Intel-gebaseerde Mac kunnen worden uitgevoerd. Geladen door de Parallels virtuele machine wanneer het programma is gestart.

Instellingen omvatten de locatie en de grootte van de virtuele drive, geheugentoewijzing, netwerkinstellingen, randapparatuur, enz.

Hoe een bestand openen PVS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PVS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PVS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PVS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PVS openen

Andere problemen met een bestand PVS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PVS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PVS:

  • het gekozen bestand PVS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PVS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PVS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PVS
PVS naar VMDK