Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PWD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PWD. Als je het bestand wilt openen PWD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PWD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Pocket Word Document Format Microsoft

Wat is een bestand PWD?

Tekstdocument dat is gemaakt door Pocket Word for Windows CE, een verlaagde versie van Microsoft Word voor het mobiele platform van Windows Compact Edition. Kan worden geopend door TextMaker (inbegrepen in SoftMaker Office) en geconverteerd naar meer standaardformaten, zoals .DOC en .DOCX.

Hoe een bestand openen PWD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PWD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PWD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PWD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PWD openen

Andere problemen met een bestand PWD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PWD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PWD:

  • het gekozen bestand PWD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PWD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PWD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PWD
PWD naar PDFPWD naar DOC