Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PWDP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PWDP. Als je het bestand wilt openen PWDP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PWDP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Password Pad Document Tan Thor Jen

Wat is een bestand PWDP?

Wachtwoord beveiligd tekstdocument dat is gemaakt door Password Pad, een tekst editor die wordt gebruikt voor het beveiligen van documenten. Bevestig de documenttekst met een wachtwoord en versleutelt de inhoud zodat het document alleen kan worden bekeken door het wachtwoord in te voeren. Wordt gebruikt voor het opslaan van persoonlijke gegevens, zoals creditcardnummers, website wachtwoorden en dagboekinvoer.

Elk Wachtwoord Pad document is versleuteld met het wachtwoord dat voor dat document is gegeven. Daarom kan het wachtwoord voor een bestand niet hetzelfde zijn als het wachtwoord voor een ander bestand.

Wachtwoord Pad is alleen beschikbaar in de Mac App Store.

Hoe een bestand openen PWDP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PWDP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PWDP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PWDP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PWDP openen

Andere problemen met een bestand PWDP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PWDP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PWDP:

  • het gekozen bestand PWDP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PWDP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PWDP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand