Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PWDPL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PWDPL. Als je het bestand wilt openen PWDPL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PWDPL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Password Pad Lite Document Tan Thor Jen

Wat is een bestand PWDPL?

Wachtwoord beveiligd document gemaakt door Password Pad Lite, een tekst editor die "lite" encryptie bevat. Geeft gecodeerde document inhoud op, zodat het document alleen met het juiste wachtwoord kan worden bekeken. Gebruikt voor het opslaan van gevoelige persoonlijke gegevens.

Wachtwoord Pad Lite is de gratis versie van Wachtwoord Pad. Het gebruikt echter niet zo sterk van een encryptieprogramma als de betaalde versie, die opgeslagen versleutelde documenten gebruikt met de .PWDP-extensie. Daarom wordt uw informatie veiliger gecodeerd met de betaalde versie.

Hoe een bestand openen PWDPL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PWDPL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PWDPL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PWDPL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PWDPL openen

Andere problemen met een bestand PWDPL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PWDPL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PWDPL:

  • het gekozen bestand PWDPL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PWDPL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PWDPL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand