Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PWI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PWI. Als je het bestand wilt openen PWI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PWI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Pocket Word Document Format Microsoft

Wat is een bestand PWI?

Document dat is gemaakt door Microsoft Word voor Windows Mobile Edition, wordt ook een tekstverwerkingsprogramma aangeduid als "Pocket Word." gemaakt op Pocket PC PDA's die het Windows Mobile besturingssysteem uitvoeren. Net als een Word (.DOC) document, maar ondersteunt geen functies zoals kopteksten, footers en opmerkingen.

De weergave "Notes" van Microsoft Outlook kan worden gebruikt om PWI-bestanden te bekijken wanneer u synchroniseert met een Windows Mobile-apparaat. Controleer of de synchronisatie is ingeschakeld voor notities, synchroniseer vervolgens met Windows Mobile Device Center (WMDC) en bekijk vervolgens de notities in Outlook. Microsoft ActiveSync was vroeger gebruikt om PWI-bestanden te openen in combinatie met Microsoft Word. De ActiveSync-installatie leverde een plug-in voor Word waarmee Word de documenten kan openen. Echter, met de release van WMDC, is PWI-ondersteuning niet meer voorzien.

Sommige PWI-bestanden kunnen op een pc worden geopend met Microsoft Word. De inktgegevens worden mogelijk niet correct weergegeven. Microsoft OneNote 2003 kan handgeschreven notities en tekst lezen in PWI-bestanden. Sommige oudere versies van Microsoft Works kunnen Pocket Word-documenten openen, inclusief Works 7.0.

PWI-bestanden worden ook aangeduid als InkWriter / Note Taker-documenten.

Hoe een bestand openen PWI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PWI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PWI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PWI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PWI openen

Andere problemen met een bestand PWI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PWI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PWI:

  • het gekozen bestand PWI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PWI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PWI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PWI
PWI naar DOCPWI naar PDFPWI naar RTFPWI naar TEXTPWI naar TXT