Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PWL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PWL. Als je het bestand wilt openen PWL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PWL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Password Format Microsoft

Wat is een bestand PWL?

Wachtwoordbestand dat door Windows wordt gebruikt voor gebruikerslogins, netwerk- en inbelwachtwoorden. Kan maximaal 255 wachtwoorden bevatten, die elk een brontype, naam en wachtwoord opslaan. Opgeslagen in een eigen versleuteld formaat in de Windows-directory.

PWL-bestanden worden gebruikt om gebruikers automatisch in te loggen op het inloggen scherm nadat ze de optie "Onthouden wachtwoord" hebben gecontroleerd.

PWL-bestanden lijken op .KEYCHAIN-bestanden in Mac OS X.

Hoe een bestand openen PWL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PWL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PWL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PWL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PWL openen

Andere problemen met een bestand PWL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PWL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PWL:

  • het gekozen bestand PWL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PWL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PWL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand