Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PWN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PWN. Als je het bestand wilt openen PWN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PWN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pawn Source Code Format ITB CompuPhase

Wat is een bestand PWN?

Broncode bestand geprogrammeerd in Pawn, een open source programmeertaal gebruikt om ingebedde scripts in games te maken. Opgesteld in een AMX-bestand, dat de uitvoerbare code bevat.

Pand is de belangrijkste taal die wordt gebruikt voor het maken van spelwijzigingen voor San Andreas Multiplayer (SA-MP), een multiplayer modifier voor de PC versie van Rockstar Games Grand Theft Auto: San Andreas.

Hoe een bestand openen PWN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PWN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PWN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PWN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PWN openen

Andere problemen met een bestand PWN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PWN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PWN:

  • het gekozen bestand PWN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PWN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PWN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand