Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PWT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PWT. Als je het bestand wilt openen PWT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PWT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Publish-to-Web Template Format Autodesk

Wat is een bestand PWT?

Tekening uitgeven sjabloon gemaakt door AutoCAD, een 2D en 3D ontwerp en tekening applicatie. Bewaart instellingen voor het publiceren van een tekening (.DWG-bestand) naar een web HTML-formaat. Bevat de eigenschappen voor afbeeldingen, tekst, hyperlinks, kleuren, webpagina titels en video animaties. Wordt gebruikt voor het publiceren van webtekeningen met dezelfde opmaak.

AutoCAD biedt meerdere vooraf geïnstalleerde PWT-bestanden die kunnen worden aangepast voor het publiceren van tekeningen.

PWT-bestanden zijn niet hetzelfde als .PTW-bestanden. PTW-bestanden worden gemaakt uit de PWT-sjabloon wanneer een tekening is gepubliceerd op een webformaat.

Hoe een bestand openen PWT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PWT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PWT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PWT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PWT openen

Andere problemen met een bestand PWT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PWT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PWT:

  • het gekozen bestand PWT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PWT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PWT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand