Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PXC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PXC. Als je het bestand wilt openen PXC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PXC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Photodex ProShow Cache Format Photodex

Wat is een bestand PXC?

Cache-bestand gemaakt door Photodex ProShow, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van diavoorstellingen met digitale foto's. Opslaan metagegevens over de diavoorstellingen materialen, zoals afbeeldingen, audio en video informatie. Hiermee kunt u sneller toegang tot informatie krijgen tijdens het bewerken van .PSH diavoorstelling bestanden.

PXC-bestanden worden automatisch gegenereerd wanneer u een ProShow-diashow laadt en ze kunnen op elk gewenst moment worden verwijderd. U kunt de verloren inhoud niet terugvinden van PXC-bestanden.

Hoe een bestand openen PXC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PXC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PXC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PXC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PXC openen

Andere problemen met een bestand PXC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PXC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PXC:

  • het gekozen bestand PXC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PXC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PXC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand