Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PXD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PXD. Als je het bestand wilt openen PXD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PXD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pyrex Definition Format N/A

Wat is een bestand PXD?

Broncode header bestand gebruikt door Pyrex, een taal die wordt gebruikt voor het bouwen van Python modules met C-achtige syntax en prestatie. Biedt Cython-aangiften op die kunnen worden opgenomen in Cython-modules (.PYX-bestanden).

Cython is een verbeterde versie van Pyrex die vaak de voorkeur geeft aan de ontwikkeling van Python module. PXD-bestanden worden geïmporteerd in Cython PYX-modules met behulp van de cimport-syntax.

Hoe een bestand openen PXD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PXD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PXD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PXD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PXD openen

Andere problemen met een bestand PXD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PXD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PXD:

  • het gekozen bestand PXD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PXD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PXD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand