Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PXF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PXF. Als je het bestand wilt openen PXF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PXF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
STAR Transit Translation Project Format STAR Group

Wat is een bestand PXF?

Bestand gemaakt door Transit XV, een programma waarmee gebruikers taaltekst kunnen vertalen en lokaliseren voor software applicaties. Bevat taal termen en zinnen evenals hun vertalingen. Gebruikt om alle projectvertalingsinformatie op te slaan. Opgeslagen in een gecomprimeerd formaat.

PXF-bestanden kunnen worden omgezet in Transit NXT .PPF-bestanden in Transit XV.

Hoe een bestand openen PXF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PXF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PXF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PXF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PXF openen

Andere problemen met een bestand PXF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PXF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PXF:

  • het gekozen bestand PXF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PXF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PXF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand