Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PXICON Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PXICON. Als je het bestand wilt openen PXICON, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PXICON

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CandyBar Icons Package Format Panic

Wat is een bestand PXICON?

Pictogram afbeelding gebruikt door CandyBar, een programma dat wordt gebruikt voor het aanpassen van iconen in de Mac OS X omgeving. Bewaart meerdere afbeeldingen in een enkel bestand, elk met verschillende resoluties die de standaardpictogramformaten vertegenwoordigen (iE, 512x512, 256x256, 128x128, enz.).

Veel verschillende PXICON bestanden zijn opgenomen in de CandyBar installatie in de ~ / Library / Application Support / CandyBar / Icons / directory.

"PX" staat voor Pixadex, de software van The Iconfactory, die werd samengevoegd in de CandyBar applicatie. Pixadex-iconen gebruiken de .PIXADEX-extensie.

Hoe een bestand openen PXICON?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PXICON niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PXICON lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PXICON associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PXICON openen

Andere problemen met een bestand PXICON

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PXICON bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PXICON:

  • het gekozen bestand PXICON is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PXICON met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PXICON bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand