Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PXJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PXJ. Als je het bestand wilt openen PXJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PXJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Roxio RecordNow Project Format Roxio

Wat is een bestand PXJ?

Disc authoring project gemaakt met Sonic RecordNow, een cd / dvd branden programma. Wordt gebruikt voor het maken van gegevensschijven, evenals audio-cd's en video-dvd's. Bestanden kunnen door de gebruiker worden georganiseerd en vervolgens op een schijf worden verbrand.

Na Sonic RecordNow 8 is het programma overgestapt naar Roxio RecordNow 8 Premier. Het is nu RecordNow Music Lab.

Hoe een bestand openen PXJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PXJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PXJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PXJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PXJ openen

Andere problemen met een bestand PXJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PXJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PXJ:

  • het gekozen bestand PXJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PXJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PXJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand