Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PXM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PXM. Als je het bestand wilt openen PXM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PXM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pixelmator Graphic Format Pixelmator Team

Wat is een bestand PXM?

Eigen rasterbeeldformaat dat wordt gebruikt door Pixelmator, een beeldbewerkingsprogramma voor Mac OS X. Kan meerdere lagen, laagmaskers, kleurcorrectie-instellingen en beeldmetadata bevatten.

PXM is een lossless formaat dat de kwaliteit niet kwijt raakt wanneer het wordt opgeslagen. PXM-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar meer standaardbeeldformaten binnen Pixelmator.

Hoe een bestand openen PXM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PXM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PXM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PXM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PXM openen

Andere problemen met een bestand PXM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PXM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PXM:

  • het gekozen bestand PXM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PXM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PXM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand