Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PXV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PXV. Als je het bestand wilt openen PXV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PXV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pixbend Media Format Nexilogic

Wat is een bestand PXV?

Transportbestand met video-inhoud gecodeerd met Pixbend Technology. Pixbend is een alternatieve videocodec die is ontworpen om hoge kwaliteit video te produceren, terwijl er weinig resources nodig zijn bij de decoderingstijd. Het ondersteunt een breed scala van video resoluties van mobiele video naar full HD en verder.

PXV-bestanden worden gemaakt met Pixbend Studio-codering, maar kunnen met de gratis Pixbend Player worden afgespeeld.

Hoe een bestand openen PXV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PXV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PXV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PXV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PXV openen

Andere problemen met een bestand PXV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PXV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PXV:

  • het gekozen bestand PXV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PXV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PXV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand