Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PY. Als je het bestand wilt openen PY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Python Script Language Source Code N/A

Wat is een bestand PY?

Een PY-bestand is een programma bestand of script geschreven in Python, een geïnterpreteerde object-georiënteerde programmeertaal. Het kan worden gecreëerd en bewerkt met een teksteditor, maar vereist dat een Python-tolk wordt uitgevoerd. PY-bestanden worden vaak gebruikt voor het programmeren van webservers en andere administratieve computersystemen.

Python is ontworpen om gemakkelijk te lezen en eenvoudig te implementeren. Het is open source en gebruikt voor het ontwikkelen van grote verscheidenheid aan gratis en commerciële applicaties, zoals Bazaar, Blender, Pylons en Panda3D.

Hoe een bestand openen PY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PY openen

Andere problemen met een bestand PY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PY:

  • het gekozen bestand PY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand