Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PYM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PYM. Als je het bestand wilt openen PYM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PYM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PYM Python Preprocessor Macro Format VRVis Research

Wat is een bestand PYM?

Macro bestand dat wordt gebruikt door PYM, een macro preprocessor op basis van de Python programmeertaal. Bevat macro's die zijn gedefinieerd tussen "#begin python" en "# python" markers. Gebruikt om snelkoppelingen voor programmeurs te maken.

PYM-bestanden opslaan macro-snelkoppelingen die worden uitgebreid tot hun volledige tekstvervangingen tijdens de pre-verwerkingsfase van de Python-tolk.

Hoe een bestand openen PYM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PYM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PYM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PYM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PYM openen

Andere problemen met een bestand PYM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PYM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PYM:

  • het gekozen bestand PYM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PYM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PYM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand