Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PYW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PYW. Als je het bestand wilt openen PYW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PYW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Python GUI Source Script Format N/A

Wat is een bestand PYW?

Python script dat een grafische gebruikersinterface (GUI) weergeeft. Kan standaard Python-code bevatten, evenals grafische Python-code. Moet worden uitgevoerd met pythonw in plaats van python.

Hoe een bestand openen PYW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PYW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PYW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PYW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PYW openen

Andere problemen met een bestand PYW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PYW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PYW:

  • het gekozen bestand PYW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PYW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PYW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand