Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PZA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PZA. Als je het bestand wilt openen PZA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PZA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MGI Photosuite Album Format Sonic Solutions

Wat is een bestand PZA?

Fotoalbum gemaakt door PhotoSuite, een beeldredacteur en organisator. Bevat beelden die zijn samengesteld door de PhotoSuite applicatie en georganiseerd in aangepaste albums.

MGI PhotoSuite werd gekocht door Roxio en werd Roxio PhotoShow. PZA-bestanden gemaakt door PhotoSuite zijn niet compatibel met PhotoShow. PhotoSuite, die nu bij Roxio Creator is opgenomen, kan PZA-bestanden openen.

.PZP-bestanden zijn projectbestanden die PZA-bestanden kunnen maken.

Hoe een bestand openen PZA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PZA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PZA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PZA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PZA openen

Andere problemen met een bestand PZA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PZA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PZA:

  • het gekozen bestand PZA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PZA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PZA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand