Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PZF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PZF. Als je het bestand wilt openen PZF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PZF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GraphPad Prism Project GraphPad Software, Inc.

Wat is een bestand PZF?

Een PZF-bestand is een Prism-project dat is gemaakt door GraphPad Prism, een applicatie die gebruikt wordt om wetenschappelijke grafieken te maken. Het bevat Prism projectgegevens zoals analyseresultaten en keuzes, grafieken en lay-outs, tabellen en notities.

Prism geeft u de keuze om uw project op te slaan in de PZF, .PZFX en Compact PZF formaten. Het PZF-bestand is opgeslagen in een binair formaat en was het primaire formaat tot versie 5 van Prism wanneer het werd vervangen door het PZFX-formaat. Er zijn verschillende voordelen om in het PZFX-formaat op te slaan, maar er zijn berichten gemeld dat PZFX-bestanden problemen hebben met het verzenden via e-mail, die zijn opgelost door Prism-gegevens op te slaan in het oudere PZF-formaat. Ook de huidige versies van Prism ondersteunen nog steeds het PZF formaat. Het compacte PZF-formaat is een ander alternatief, omdat u het Prism-project in het PZF-formaat kunt opslaan, maar zonder de resultaten van de anlysis (om ruimte te besparen), die opnieuw moet worden gecompileerd bij het openen van het bestand.

GraphPad Prism wordt voornamelijk gebruikt door biologen, studenten en fysieke en sociale wetenschappers aan universiteiten, medische centra en farmaceutische bedrijven over de hele wereld. De applicatie bevat wetenschappelijke grafische instrumenten, nonlinear regression curve fitting en biostatistics voor het analyseren van data en het genereren van grafieken die kunnen worden gepubliceerd naar websites, .DOCX bestanden en .PPTX bestanden.

Hoe een bestand openen PZF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PZF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PZF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PZF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PZF openen

Andere problemen met een bestand PZF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PZF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PZF:

  • het gekozen bestand PZF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PZF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PZF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand