Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PZFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PZFX. Als je het bestand wilt openen PZFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PZFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GraphPad Prism XML Project GraphPad Software, Inc.

Wat is een bestand PZFX?

Een PZFX-bestand is een Prism-project dat is gemaakt door GraphPad Prism, een wetenschappelijke applicatie die wordt gebruikt om gegevens te analyseren en te analyseren. Het bevat projectgegevens inclusief grafieken en lay-outs, notities en tabellen.

Het PZFX-bestand heeft het .PZF-bestand vervangen in versie 5 van Prism. Het originele PZF-bestand werd opgeslagen in binair formaat, terwijl het PZFX-formaat alle data tabellen en informatiebladen in XML-formaat en de rest van zijn informatie, zoals grafieken, lay-outs en resultaten, in een formaat dat alleen door Prism leesbaar is, opslaat.

Enkele voordelen van het PZFX-formaat over het PZF-formaat zijn: Nuttig voor gegevensuitwisseling Ongeveer 10% kleiner in grootte Meer veilig voor het opwarmen van zoveel gegevens is in gewone tekst

GraphPad Prism is een populaire applicatie die wordt gebruikt in medische centra en farmaceutische bedrijven door biologen en fysieke en sociale wetenschappers. Het wordt ook gebruikt door studenten aan universiteiten. De applicatie biedt wetenschappelijke grafieken en biostatistiek waarmee u gegevens kunt analyseren en grafieken kunt genereren die kunnen worden gepubliceerd op .DOCX-documenten, .PPTX-presentaties en websites.

Hoe een bestand openen PZFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PZFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PZFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PZFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PZFX openen

Andere problemen met een bestand PZFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PZFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PZFX:

  • het gekozen bestand PZFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PZFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PZFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand