Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PZL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PZL. Als je het bestand wilt openen PZL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PZL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Jigs@w Puzzle Format Tibo Software

Wat is een bestand PZL?

Bestand gemaakt door Jigs @ w, een programma dat wordt gebruikt voor het maken en spelen van puzzels. Bevat een afbeelding dat in puzzelstukken is opgebroken, evenals optionele achtergrondmuziek. Wordt gebruikt voor het opslaan van voorgemaakte en op maat gemaakte puzzels.

Jigs @ w puzzels kunnen worden gebouwd uit gewone .JPG-, .TIF-, .GIF-, .PNG- en .BMP-bestanden, evenals vele andere beeldformaten. Ze kunnen worden gecomprimeerd in .PZP zip-bestanden voor het delen via internet.

Hoe een bestand openen PZL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PZL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PZL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PZL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PZL openen

Andere problemen met een bestand PZL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PZL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PZL:

  • het gekozen bestand PZL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PZL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PZL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand