Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PZP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PZP. Als je het bestand wilt openen PZP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PZP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Roxio PhotoSuite Project Format Sonic Solutions

Wat is een bestand PZP?

Projectbestand gemaakt door PhotoSuite, een programma dat wordt gebruikt om digitale foto's te bewerken. Bevat projectafbeeldingen, instellingen en bronnen. Spaart project als een laag-gebaseerde composities, zodat historische bewerkingen veranderbaar zijn. Handig voor het maken van sjablonen voor visitekaartjes, agenda's en wenskaarten.

MGI PhotoSuite werd overgenomen door Roxio en werd omgedoopt tot Roxio PhotoShow. PZP-bestanden gemaakt door PhotoSuite zijn niet compatibel met PhotoShow. PhotoSuite, die nu bij Roxio Creator is opgenomen, kan PZP-bestanden openen.

Hoe een bestand openen PZP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PZP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PZP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PZP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PZP openen

Andere problemen met een bestand PZP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PZP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PZP:

  • het gekozen bestand PZP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PZP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PZP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand