Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PZS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PZS. Als je het bestand wilt openen PZS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PZS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Roxio Creator PhotoSuite Slide Show Format Sonic Solutions

Wat is een bestand PZS?

Diashow gemaakt door PhotoSuite, een beeldredacteur en organisator. Bevat diabeelden die zijn samengesteld door de gebruiker die verschijnt op basis van de door gebruikers aangepaste instellingen.

MGI PhotoSuite werd gekocht door Roxio en werd Roxio PhotoShow. PhotoSuite, die nu bij Roxio Creator is opgenomen, kan PZS-bestanden openen.

.PZP-bestanden zijn projectbestanden die PZS-bestanden kunnen maken.

Hoe een bestand openen PZS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PZS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PZS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PZS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PZS openen

Andere problemen met een bestand PZS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PZS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PZS:

  • het gekozen bestand PZS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PZS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PZS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand