Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

Q1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand Q1. Als je het bestand wilt openen Q1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ Q1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Winamp Equalizer Preset Format Nullsoft

Wat is een bestand Q1?

Library of equalizer (EQ) instellingen gemaakt door Winamp, een audio afspeel toepassing. Bevat meerdere voorinstellingen voor verschillende EQ-instellingen, geïdentificeerd op naam.

Winamp bevat een Q1 genaamd Winamp.Q1 bestand dat meerdere EQ presets bevat. Voorbeelden zijn Classic, Club, Dance, Pop, Rock, enz. Wanneer u een aangepaste voorinstelling maakt, wordt deze toegevoegd aan de lijst met presets die in het standaard Q1-bestand zijn opgeslagen.

U kunt aangepaste EQ-instellingen opslaan door Opties & rarr te selecteren. Equalizer & rarr. Opslaan Preset & rarr. Voorinstelling ... Vanuit de Winamp menubalk. U kunt een specifiek EQ-voorinstelling laden vanuit een Q1-bestand door Opties & rarr te selecteren. Equalizer & rarr. Load Preset & rarr. Vooraf ingesteld....

De standaard locatie van het Q1 bestand is: C: UsersAdministratorAppDataRoamingWinamp

Winamp.Q1 - Het standaard EQ presets bestand dat wordt gebruikt door Winamp.

Hoe een bestand openen Q1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand Q1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de Q1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand Q1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand Q1 openen

Andere problemen met een bestand Q1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand Q1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken Q1:

  • het gekozen bestand Q1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand Q1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand Q1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand