Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

Q2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand Q2. Als je het bestand wilt openen Q2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ Q2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Winamp Auto-load Preset Format Nullsoft

Wat is een bestand Q2?

Bibliotheek van instellingen die door gebruikers gecreëerd equalizer (EQ) zijn gemaakt in Winamp, een audio-afspeelprogramma. Bevat automatisch voorinstellingen voor EQ instellingen voor specifieke mediabestanden.

Winamp maakt een Q2-bestand genaamd Winamp.Q2 nadat de eerste voorinstelling voor automatisch laden is opgeslagen en alle daaropvolgende voorinstellingen voor automatisch laden worden hierin opgeslagen. Deze voorinstellingen worden automatisch geladen wanneer het bijbehorende mediabestand wordt geopend, zolang "Auto" is ingeschakeld in het EQ-menu.

U kunt de EQ-instellingen automatisch laden door Opties & rarr te selecteren. Equalizer & rarr. Opslaan Preset & rarr. Voorinstelling automatisch laden ... Uit de Winamp menubalk. EQ-voorinstellingen kunnen vanuit een Q2-bestand worden geladen door Opties & rarr te selecteren. Equalizer & rarr. Load Preset & rarr. Voorinstelling automatisch laden ....

De standaard locatie van het Q2 bestand is: C: UsersAdministratorAppDataRoamingWinamp

Universele Winamp EQ presets worden opgeslagen in een .Q1 bestand.

Winamp.Q2 - Het standaard EQ auto-load presets bestand dat wordt gebruikt door Winamp.

Hoe een bestand openen Q2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand Q2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de Q2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand Q2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand Q2 openen

Andere problemen met een bestand Q2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand Q2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken Q2:

  • het gekozen bestand Q2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand Q2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand Q2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand