Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QAR. Als je het bestand wilt openen QAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QlikView Plug-in Format QlikTech International

Wat is een bestand QAR?

Add-on bestand dat wordt gebruikt door QlikView, een data-analyse programma dat wordt gebruikt voor bedrijfsintelligentie rapportage. Beveiligt een archief van bestanden, die een nieuw visualisatie- of gebruikersinterfacecomponent specificeert. Soms gebruikt voor het integreren van derden visualisaties.

QAR-bestanden worden opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP-formaat. Ze bevatten een XML-definitiebestand, JavaScript (.JS) -bestanden, een .PNG-uitbreidingspictogram, een .QVPP-eigenschappenbestand en optionele gegevensbronbestanden.

Extensies werden geïntroduceerd met QlikView versie 10.

Hoe een bestand openen QAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QAR openen

Andere problemen met een bestand QAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QAR:

  • het gekozen bestand QAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand