Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QB2005 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QB2005. Als je het bestand wilt openen QB2005, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QB2005

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks 2005 For Mac Backup Format Intuit

Wat is een bestand QB2005?

Bedrijfsrekeninggegevensbestand aangemaakt door de Mac-versie van QuickBooks, een zakelijke geldbeheer applicatie. Biedt bedrijfsinkomen en kosteninformatie op. Gebruikt voor het bijhouden van financiële gegevens, evenals voor het indienen van belastingen en het beheer van de loonlijst.

QB2005-bestanden worden niet gebruikt voor nieuwere versies van QuickBooks en worden beschouwd als legacy.

Hoe een bestand openen QB2005?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QB2005 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QB2005 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QB2005 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QB2005 openen

Andere problemen met een bestand QB2005

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QB2005 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QB2005:

  • het gekozen bestand QB2005 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QB2005 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QB2005 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies QB2005
QB2005 naar QBB