Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QB2007 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QB2007. Als je het bestand wilt openen QB2007, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QB2007

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks 2007 For Mac Backup Format Intuit

Wat is een bestand QB2007?

Bedrijfsrekeningbestand aangemaakt door de Mac-versie van QuickBooks, een klein bedrijfskredietprogramma. Bevat financiële gegevens, zoals inkomsten en uitgaven voor een bedrijf. Ook slaat rapport definities, letters en een bedrijfsprofiel op. Gebruikt voor het bijhouden van inkomsten en uitgaven, evenals voor het indienen van belastingen.

Mac versies van QuickBooks gebruiken het software release jaar als onderdeel van de bestandsextensie. Bijvoorbeeld, de QuickBooks 2010 extensie is .QB2010.

Sinds QB2007 bestanden werden gebruikt voor een vorig belastingjaar, zijn ze nu legacy.

Hoe een bestand openen QB2007?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QB2007 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QB2007 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QB2007 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QB2007 openen

Andere problemen met een bestand QB2007

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QB2007 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QB2007:

  • het gekozen bestand QB2007 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QB2007 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QB2007 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies QB2007
QB2007 naar QBB