Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QB2009 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QB2009. Als je het bestand wilt openen QB2009, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QB2009

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks 2009 For Mac Backup Format Intuit

Wat is een bestand QB2009?

Bedrijfsgegevensbestand aangemaakt door de Mac-versie van QuickBooks, een kleine zakelijke boekhoudtoepassing. Bevat financiële gegevens, rapport definities, brieven en een bedrijfsprofiel. Hiermee kunnen bedrijven hun financiële gegevens opslaan en monitoren. Wordt gebruikt voor het bijhouden van inkomsten en uitgaven, evenals de indiening van belastingen.

Mac versies van QuickBooks gebruiken het software release jaar met de bestandsextensie. Bijvoorbeeld, de QuickBooks 2010 extensie is .QB2010.

QB2009-bestanden worden beschouwd als nalatenschap omdat ze voor een vorig belastingjaar werden gebruikt.

Hoe een bestand openen QB2009?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QB2009 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QB2009 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QB2009 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QB2009 openen

Andere problemen met een bestand QB2009

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QB2009 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QB2009:

  • het gekozen bestand QB2009 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QB2009 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QB2009 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies QB2009
QB2009 naar QBB