Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QB2010 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QB2010. Als je het bestand wilt openen QB2010, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QB2010

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks 2010 For Mac Backup Format Intuit

Wat is een bestand QB2010?

Gegevensbestand aangemaakt door de Mac-versie van QuickBooks, een geldbeheer applicatie. Bevat bedrijfsfinanciële gegevens en rapporteer ook definities en letters. Hiermee kunnen bedrijven financiële informatie opslaan en monitoren. Kan gebruikt worden voor het genereren van loonrollen, belastingformulieren en rapporten.

Vorige Mac QuickBooks versies gebruiken de extensies .QB2009, .QB2007, enz. Voor het jaar van de software release.

Hoe een bestand openen QB2010?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QB2010 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QB2010 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QB2010 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QB2010 openen

Andere problemen met een bestand QB2010

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QB2010 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QB2010:

  • het gekozen bestand QB2010 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QB2010 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QB2010 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies QB2010
QB2010 naar QBB