Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QB2011 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QB2011. Als je het bestand wilt openen QB2011, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QB2011

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks 2011 For Mac Backup Format Intuit

Wat is een bestand QB2011?

Bestand aangemaakt door de Mac versie van QuickBooks geldbeheer software. Beveiligt bedrijfsgegevens, rapporteer definities en brieven. Kan gebruikt worden voor het genereren van loongegevens, belastingformulieren en rapporten.

QB2011 bestanden, alsmede .QB2010, .QB2009, enz. Bestanden worden beschouwd als legacy sinds de release van QuickBooks 2012.

Hoe een bestand openen QB2011?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QB2011 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QB2011 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QB2011 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QB2011 openen

Andere problemen met een bestand QB2011

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QB2011 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QB2011:

  • het gekozen bestand QB2011 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QB2011 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QB2011 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies QB2011
QB2011 naar QBB