Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QB2012 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QB2012. Als je het bestand wilt openen QB2012, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QB2012

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks 2012 For Mac Backup Format Intuit

Wat is een bestand QB2012?

Bestand aangemaakt door de Mac versie van QuickBooks geldbeheer software. Kan de financiële gegevens van de onderneming, de loongegevens en de gegevens van klanten en werknemers bevatten. Vaak gebruikt voor het bijhouden van kleine bedrijfsfinanciën. Kan gebruikt worden voor het genereren van belastingformulieren, facturen, loonrollen en financiële rapporten.

Als u QuickBooks 2012-gegevens wilt migreren naar een Windows-versie van QuickBooks, exporteert u het bestand als een .QBB-bestand door File & rarr te kiezen. Back Up naar QuickBooks voor Windows ... En importeer dan het QBB-bestand in de Windows-versie van de software door File & rarr te kiezen. Open of herstel bedrijf.

Vorige versies van QuickBooks voor Mac gebruiken de extensies .QB2011, .QB2010, enz. Deze extensies worden echter beschouwd als legacy sinds de release van QuickBooks 2012.

Hoe een bestand openen QB2012?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QB2012 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QB2012 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QB2012 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QB2012 openen

Andere problemen met een bestand QB2012

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QB2012 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QB2012:

  • het gekozen bestand QB2012 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QB2012 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QB2012 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies QB2012
QB2012 naar QBB