Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QBB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QBB. Als je het bestand wilt openen QBB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QBB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks Backup Format Intuit

Wat is een bestand QBB?

Backup bestand gemaakt door QuickBooks, een geldbeheer applicatie. Biedt een volledige back-up van bedrijfsgegevens, brieven, sjablonen en logo's. Wordt gebruikt voor het herstellen van de oorspronkelijke gegevens in het geval dat de primaire .QBW verloren gaat of wordt beschadigd.

QBB-bestanden worden gemaakt door de Windows-versie van QuickBooks, maar ze kunnen ook worden uitgevoerd vanuit de Mac-versie door File & rarr te kiezen. Back Up naar QuickBooks voor Windows ... In het toepassingsmenu (QuickBooks 2012).

In sommige gevallen moet u de bestandsuitbreiding van ".Qbb" naar ".Qbw" wijzigen om het bestand correct te kunnen openen in QuickBooks.

Hoe een bestand openen QBB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QBB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QBB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QBB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QBB openen

Andere problemen met een bestand QBB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QBB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QBB:

  • het gekozen bestand QBB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QBB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QBB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand