Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QBM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QBM. Als je het bestand wilt openen QBM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QBM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks Portable Company Format Intuit

Wat is een bestand QBM?

Bestand gemaakt door QuickBooks, een programma waarmee bedrijven hun financiën kunnen volgen. Bevat slechts een gecomprimeerde versie van de financiële gegevens van het bedrijf. Gebruikt om tijdelijk de financiële gegevens van uw bedrijf te versturen via e-mail of een extern opslagapparaat met een kleine capaciteit.

Als u een QBM draagbaar bedrijfsbestand wilt herstellen, kunt u File & rarr selecteren. Open of herstel bedrijf in het toepassingsmenu en kies vervolgens 'Draag een bestand terug' in het dialoogvenster. U wordt door meerdere schermen geleid om het restauratieproces te voltooien.

QBM-bestanden mogen niet worden gebruikt als volledige back-ups, omdat ze alleen de financiële gegevens van het bedrijf opslaan. Om een ​​volledige back-up te maken, maak een .QBB-bestand in QuickBooks.

Hoe een bestand openen QBM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QBM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QBM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QBM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QBM openen

Andere problemen met een bestand QBM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QBM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QBM:

  • het gekozen bestand QBM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QBM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QBM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand