Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QBMB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QBMB. Als je het bestand wilt openen QBMB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QBMB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks Backup Format Intuit

Wat is een bestand QBMB?

Bedrijfs backup data bestand gemaakt door Mac versies van QuickBooks kleine bedrijf boekhoudsoftware. Bevat de back-upkopie van een bedrijfsgegevensbestand, dat kan een .QB2012, .QB2011, enz. Uitbreiding hebben. Wordt gebruikt voor het herstellen van een recente kopie van het oorspronkelijke gegevensbestand in het geval dat het beschadigd raakt.

Als u een QBMB-bestand wilt herstellen naar een bedrijfsgegevensbestand, kunt u de extensie herbenoemen naar de extensie van het oorspronkelijke gegevensbestand. Als het QBMB-bestand bijvoorbeeld een back-up van een QB2012-bestand is, kunt u de extensie herbenoemen naar ".Qb2012" om de bedrijfsinformatie te herstellen.

Hoe een bestand openen QBMB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QBMB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QBMB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QBMB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QBMB openen

Andere problemen met een bestand QBMB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QBMB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QBMB:

  • het gekozen bestand QBMB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QBMB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QBMB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies QBMB
QBMB naar QBB