Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QBMD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QBMD. Als je het bestand wilt openen QBMD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QBMD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks Backup Format Intuit

Wat is een bestand QBMD?

Backup-gegevensbestand gemaakt door sommige Mac-versies van QuickBooks, een kleine bedrijfssoftware. Bevat een exacte kopie van een bedrijfsgegevensbestand, dat een uitbreiding van .QB2007 of .QB2009 kan hebben. Gebruikt voor het herstellen van financiële gegevens in het geval dat het oorspronkelijke gegevensbestand beschadigd raakt.

Hoe een bestand openen QBMD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QBMD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QBMD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QBMD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QBMD openen

Andere problemen met een bestand QBMD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QBMD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QBMD:

  • het gekozen bestand QBMD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QBMD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QBMD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand