Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QBO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QBO. Als je het bestand wilt openen QBO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QBO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks Online Bank Statement Format Intuit

Wat is een bestand QBO?

Bestand gebruikt door QuickBooks, een programma dat wordt gebruikt voor kleine bedrijven en persoonlijke financiën. Bevat een elektronische verklaring die is gedownload van een online account. Gebruikt om online bankverklaringen te importeren en te synchroniseren op een lokale computer.

QBO-bestanden kunnen handmatig worden geopend in QuickBooks door te navigeren naar File & rarr. Import & rarr. Van Web Connect ....

Als u de bank- en creditkaartverklaring .PDF-bestanden in QBO-formaat wilt converteren, kunt u de PDF2QBO-applicatie ontwikkelen die is ontwikkeld door ProperSoft, die beschikbaar is voor gebruikers van Windows en OS X.

Hoe een bestand openen QBO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QBO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QBO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QBO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QBO openen

Andere problemen met een bestand QBO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QBO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QBO:

  • het gekozen bestand QBO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QBO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QBO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand