Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QBR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QBR. Als je het bestand wilt openen QBR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QBR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quickbooks Report Template Intuit Inc.

Wat is een bestand QBR?

Sjabloon gemaakt door QuickBooks, een applicatie die wordt gebruikt voor het invoeren en opslaan van financiële gegevens. Bevat de sjablooninstellingen voor geëxporteerd rapport (en) dat tussen de QuickBooks bedrijfsbestanden beweegt.

Het QBR-bestand wordt gemaakt wanneer u een rapport uitvoert:

Kies Rapporten & rarr. Gememoriseerde rapporten & rarr. Gememoriseerde rapportlijst. Het venster Memorized Report List moet geopend worden. Selecteer het rapport of de opgeslagen groep die u wilt exporteren. Selecteer Gememoriseerd rapport en kies vervolgens Sjabloon exporteren. Het dialoogvenster 'Bestandsnaam voor exporteren opgeven' moet worden geopend met 'QuickBooks Report Files (* .QBR)' als het standaard bestandstype. Kies de locatie waar u de sjabloon wilt opslaan en selecteer Opslaan.

Ga als volgt te werk om een ​​QBR-bestand te importeren:

Ga naar het venster "Memorized Report List". Selecteer Rapporten & rarr. Gememoriseerde rapporten & rarr. Gememoriseerde rapportlijst. Selecteer Gememoriseerd rapport en selecteer vervolgens Sjabloon importeren. Het dialoogvenster 'Bestand selecteren importeren' moet geopend worden met de 'Bestanden van het type' ingesteld op 'QuickBooks Reports Files (* .QBR). " Zoek de locatie die het rapport sjabloonbestand bevat en dubbelklik op het bestand en klik op Openen.

Hoe een bestand openen QBR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QBR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QBR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QBR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QBR openen

Andere problemen met een bestand QBR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QBR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QBR:

  • het gekozen bestand QBR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QBR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QBR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand