Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QBW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QBW. Als je het bestand wilt openen QBW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QBW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks Company Format Intuit

Wat is een bestand QBW?

Bestand aangemaakt door QuickBooks, een bedrijfsgeldbeheerprogramma. Bevat financiële gegevens, sjablonen, letters, logo's en afbeeldingen. Ook slaat bestanden op van de QuickBooks Financial Statement Designer, Cash Flow Projector, Business Planner en Loan Manager.

QBW-bestanden worden gebruikt om alle bedrijfsfinanciële informatie samen te stellen. Ze kunnen worden ondersteund in .QBB-bestanden en .QBM-bestanden.

QBM-bestanden maken geen back-up van alle QBW-gegevens. Ze kunnen alleen financiële gegevens opslaan.

Hoe een bestand openen QBW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QBW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QBW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QBW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QBW openen

Andere problemen met een bestand QBW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QBW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QBW:

  • het gekozen bestand QBW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QBW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QBW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand