Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QBX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QBX. Als je het bestand wilt openen QBX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QBX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks Accountant Transfer Format Intuit

Wat is een bestand QBX?

Accountant transfer file gebaseerd op een QuickBooks bedrijf. QBW bestand. Opslaat QuickBooks data in een formaat dat is ontworpen voor accountants en belastingpreparateurs. Inschrijvingen in het QBX-bestand kunnen niet worden gewijzigd, behalve voor het toevoegen van General Journal-notities.

Om een ​​Accountant Transfer File te maken, selecteer eerst "Accountant Review ..." in het menu Bestand, kies dan "Copy Account Creëren" en sla het bestand op.

Hoe een bestand openen QBX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QBX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QBX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QBX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QBX openen

Andere problemen met een bestand QBX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QBX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QBX:

  • het gekozen bestand QBX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QBX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QBX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand