Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QC. Als je het bestand wilt openen QC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quake C Script Format Valve

Wat is een bestand QC?

Script gebruikt voor het samenstellen van .SMD (Studiomdl Data) ASCII-gebaseerde spelmodellen in Half-Life .MDL-modelbestanden. Bevat commando's voor het specificeren van de modelnaam, het SMD-modelbestand, de locaties van materialen en andere eigenschappen. Compileert naar een MDL-bestand met behulp van Studiomdl, een commando-hulpprogramma Valve.

De "QC" -acroniem staat voor QuakeC, die de scripttaal van Quake wordt gebruikt als basis voor Valve QC-scripts.

QC-bestanden worden eigenlijk gebruikt door de Valve's Source-game engine, zodat ze niet beperkt zijn tot Half-Life-modellen.

Hoe een bestand openen QC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QC openen

Andere problemen met een bestand QC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QC:

  • het gekozen bestand QC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand